We proberen steeds een wandeling uit te kiezen, die ook leuk is voor de hond. Een wandeling door een stad valt dus af. We kiezen daarom meestal voor een boswandeling of ergens in de buitengebieden.

Boukoul

Boukoul

Het is lekker wandelen tussen de geurige naaldbomen. Hoe klein dit bos ook is, de bewoonde wereld lijkt hier ineens heel ver weg. Zo stil kan het in Nederland dus ook zijn. Zeker in een onbekend gebied als dit.

Beschrijving & Foto's
Meinweg

Nationaal Park “De Meinweg”

In Nationaal Park De Meinweg komen vele verschillende soorten vegetatiestructuren voor, variƫrend van droge heidegebieden tot vochtige broekbossen. Al deze systemen bezitten eigen kenmerkende soorten planten, bomen en dieren.

Beschrijving & Foto's

Thoear

Lekker wandelen door het witte stadje Thorn en de omgeving van dit stadje, dat kan met deze route. Je maakt onderweg kennis met de charme van Thorn en verder kun je de kapelletjes bewonderen die je op verschillende plekken rondom het stadje vindt.

Beschrijving & Foto's

Molenplas Stevensweert

Bloem- en kruidenrijke wandelroute rond de Molenplas bij Stevensweert. Wandel hier ook eens buiten de paden: het kan, het mag! Geniet van de uitzichten vanaf heuvel en vogelkijkplatform, bezoek de Hompesche Molen en sta eens stil bij het bijzondere Bomenmonument.

Beschrijving & Foto's